5-KA, trgovina z oblačili

Navodila za nakup

Ko željeni artikel dodate v košarico se vam prikaže obvestilo. S klikom "Nadaljuj z nakupom" se bo obvestilo zaprlo in lahko boste nadaljevali z izbiranjem novih artiklov. Če boste kliknili na gumb "Zaključi nakup" se obvestilo zapre in znašli se boste na strani za pregled vaše nakupovalne košarice oz. "na blagajni"

"Na blagajni" ste lahko kot gost ali kot nova stranka.

Nakup kot gost:  nakupujete brez registracije. Izpolnite vsa prazna polja, ki so označena z zvezdico (*). Izberite način dostave (stroški pošiljanja so brezplačni), izberite način plačila (po predračunu oz. prek spletne banke, po povzetju ali prek PayPal). Navodilo za nakup po predračunu poglejte na strani  "Možnosti plačila". V primeru, da imate kodo KUPONA jo vpišite v prazno okno "Vpišite KODO kupona" in obkljukajte.

Obkljukajte še okno: s klikom na gumb "Potrdi naročilo" se strinjam z oddajo naročila z obveznostjo plačila in s pogoji poslovanja.

 V kolikor želite karkoli spremeniti kliknite na povezavo  "Želite še kaj spremeniti? Vrnite se korak nazaj."

Če so vsi vnešeni podatki pravilni, jih potrdite s klikom na gumb "Potrdi naročilo". in prejeli boste povratno informacijo o uspešno oddanem naročilu.

Nakup kot nova stranka: Z ustvaritvijo uporabniškega računa ( e-mail in geslo) bodo vaši nakupi hitrejši, lahko boste spremljali status naročil in pregledovali zgodovino svojih naročil. Z vsakim nakupom vsaj enega artikla vam dodelimo "eno ali več točk zvestobe".  Točke se z vsakim naslednjim kupljenim artiklom seštevajo in z določenim številom točk lahko uveljavite popust pri izbranem artiklu. Pri vsakem artiklu je podana cena v eur in cena v točkah zvestobe.

Pri naslednjem obisku spletne trgovine kliknete na gumb "Prijava" ter vpišete e-mail in geslo in ni potrebno ponovno vnašati osebnih podatkov.