5-KA, trgovina z oblačili

Možnosti plačila

Spletna trgovina 5-KA omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po povzetju: Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN v vrednosti 1,15 EUR. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. Pri plačilu po predračunu provizije ni!

 

  • plačilo po predračunu  na TRR  Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi, boste ob potrditvi naročila prejeli navodilo za plačilo predračuna. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

Kako opraviti nakazilo na TRR podjetja?

NAVODILA ZA PLAČILO PO PREDRAČUNU

ZNESEK: vpišite znesek v EUR
KODA NAMENA: OTHR - drugo
NAMEN: Plačilo naročila št. (npr. 1000 )
BIC KODA: HDELSI22
IBAN: SI56 6100 0001 2149 015
Referenca: SI 00  (vpišite št. naročila, npr. 1000)

NAZIV: 5-KA, spletna trgovina s.p.
NASLOV: Razgledna pot 8
KRAJ: 4270 Jesenice
DRŽAVA: Slovenija

Naročene artikle vam bomo poslali v roku 1 - 3 dni po prejemu kupnine. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračuna. Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

  • prek storitve PayPal  Možnost plačila s kreditnimi karticami, kot so: Visa, Mastercard, AmericanExpress. Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na PayPal stran. Po uspešno opravljenem plačilu boste avtomatsko preusmerjeni nazaj v našo trgovino, če je plačilo prejeto, naročilo obdelamo in ga odpošljemo.

PayPal je plačilni sistem, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila in je nadomestek za plačilo s kreditnimi karticami. Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan. Prednost plačila s PayPalom pa je v tem, da ne rabite podajati informacij o vaši kreditni kartici pri nas.

Plačilo je izvršeno takoj in bo v sistem zabeleženo prejeto plačila, v kolikor ne boste prekinili ali imeli nezadostna sredstva na računu.

Za plačevanje preko Paypal računa ni potrebno biti registriran in je možno za vsakogar, ki ima KREDITNO ali DEBETNO kartico.